En 2012 termes com Messenger, Myspace o Hotmail ja semblen, fins i tot, desfasats per  l’aparició d'altres aplicacions.
 «El WhatsApp és un fenomen. Ha tingut una implantació espectacular silenciosa, però és que amb Internet tot canvia tan ràpid ... en totes les previsions que he fet a quatre anys vista sempre m'he quedat curt», explica Bru.

Al mateix  ritme amb el que sorgeixen aplicacions, també ho fan les malalties vinculades a l'ús i abús d'aquests dispositius intel · ligents. A la ja esmentada 'nomofobia', de caràcter psicològic, s'afegeixen molesties físiques com el 'polze de Blackberry', una malaltia en les consultes d' ortopedistes i traumatòlegs que té a veure amb l'ús excessiu dels polzes en teclejar en un smartphone. 


  Però hi ha més: la síndrome de la vibració fantasma,sentir moure el mòbil tot i no portar-lo, el 'crackberry'-mirar més de 400 vegades al dia la pantalla del telèfon-, la sordesa de l'MP3 o la 'Wititis', és a dir, lesionar alguna articulació mentre un juga amb massa èmfasi a la consola de Nintendo.

                                                                                                                                 Diari de Tarragona

1 comentarios

  1. tere // 31 de maig del 2012, a les 19:47  

    Rosana com tot en esta vida,la mesura és el millor.Un article molt interesant.Eres ja una gran experta en el tema de les TIC.